Nuttige links

 

Turkije Totaal
Turkije Totaal

Turkije Totaal : Alles wat je maar weten wil over Turkije vindt je hier.

 

 

 

Turkije Natuurlijk
Turkije Natuurlijk

Turkije Natuurlijk : Turkije Natuurlijk is een kleine reisorganisatie die bijzondere en intense reizen aanbiedt. Zij werkt samen met de lokale bevolking in de verschillende gebieden en streeft naar een vorm van toerisme waarin duurzaamheid, kleinschaligheid en kwaliteit voorop staan.

 

 


10379937_1538691353061712_6783067900677343869_o (1) Hippietripduo : twee soulmates die herkenning vonden in hun verlangen naar een leven in liefde, vrijheid en de natuur. Naast deze passie delen zij een innerlijk vuur wat oplaait tijdens de strijd tegen het onrecht in de wereld en hun gevoel van onmacht daarover. Neergestreken op een ‘tanya’, boerenhoeve, in Hongarije bakken ze hun eigen brood, beleggen dat met zelfgemaakte geitenkaas en nodigen een ieder uit dit ‘back to real life’ bij hun te komen ervaren. Ze maken ook de leukste houten rastakralen en andere leuke dingetjes 😉

 


Sumak boompharmacapura  is een praktijk voor evidence based fytotherapie gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en reguliere westerse geneeskunde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s